Те не искат да обичат или да бъдат обичани. Предпочитат да

...
Те не искат да обичат или да бъдат обичани. Предпочитат да
Коментари Харесай

Зодиите, които се страхуват от любовта

Те не желаят да обичат или да бъдат обичани. Предпочитат да изживеят целия си живот без обич, в сравнение с да рискуват да бъдат засегнати.

Хората под тези зодии се стремят интензивно да стъпят на земята и да заглушат шепота на сърцето си. Те са майстори да симулират равнодушие и да потушават страстите в зародиш.

Телец

Умее да обича и е извънредно сензитивен и прочувствен човек. Въпреки това, преди да си разреши да обича и да разкрие възприятията си, би трябвало да мине доста време. Зодия Телец слага други неща преди всичко. Подбират сътрудниците си деликатно, водени от разсъдъка. Те търсят някой от своето обграждане. Те са най-склонни да се обвържат с дългогодишни другари или съседи. За тях е значимо фамилията и приятелите им да одобряват този човек. Преди да се влюбят, проучват плюсовете и минусите.

Телците не са хора, които скачат от връзка на връзка. Първата връзка постоянно е последната им. Те се опасяват да рискуват и да захвърлят познатия си живот за нова обич. Предпочитат спокойствието и стабилността.

Най-сексапилните зодии в зодиака

Дева

Обичат да са спокойни и всичко да е планувано. Смятат, че в живота човек би трябвало да се управлява единствено от разсъдъка, тъй като сърцето може да ви подведе. Затова зодия Дева ще се пази от чувството обич с ръце и крайници. Съсредоточена върху работата, самоусъвършенстването и поддържането на ред, тя няма време и място за обич.

Освен това тя е доста взискателна и сериозна към другите хора. Ако тя реши да има връзка, тя ще е рационална. Девата ще избере сътрудник, който е обещаващ, а друг, към който има усеща. Девата постоянно подценява възприятията и ги отхвърля. Тази зодия откровено има вяра, че да се ръководиш от страстите е път към заличаване.

Хороскоп за 2023 година

Стрелец

Те обичат да флиртуват и да се срещат с нови хора, само че се съпротивляват против създаване на сериозна връзка. Те са плейбой, който желаят животът им да е прелестен и безпроблемен от самото начало. Не желаят да изпитват никакви неприятни усеща. Понякога, страхувайки се от проблеми, те държат другите на разстояние или бягат от тях. Страхуват се да не бъдат нарани.

Освен това представителите на зодия Стрелец се опасяват, че самите те може да наранят някой, който обичат. Често влизат в къси връзки, които завършват преди някоя от страните да има време да се влюби. Това е техният предпазен механизъм.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР